Zoek

Honing

Honing, een natuurlijk zoetmiddel dat al eeuwenlang wordt gewaardeerd, is niet alleen een smaakvolle toevoeging aan ons eten, maar ook een product met diverse toepassingen en gezondheidsvoordelen. Dit natuurlijk bijenproduct wordt geproduceerd door het verzamelen van nectar uit bloemen door de bijen.

Honing bevat natuurlijke suikers, antioxidanten, vitaminen en mineralen en wordt niet alleen gebruikt als zoetstof, maar ook in verschillende culinaire, cosmetische en medicinale toepassingen. Toegevoegd aan thee, warm water of warme melk is het een geweldige keelverzachter.

Al onze honingsoorten zijn onbewerkte, oftewel “rauwe” honing. . Hierdoor behoudt de honing zijn natuurlijke eigenschappen en voordelen.

Ons assortiment bestaat naast de honing uit eigen imkerij en van naburige imkers, uit een aantal soorten die we zelf importeren. Zo hebben we uit Duitsland van een collega acacia, bloemen en koolzaadhoning. Uit de buurt van Valencia, Spanje halen we onze tijm -, oranjebloesem-, lavendel-, en citroenbloesemhoning. Dennenhoning halen we uit Turkije en de kastanjebloesemhoning uit Italië.

Toont alle 16 resultaten

Zoek

Producten